Hirejobs Canada
Register
Auckland Jobs
Canterbury Jobs
Northland Jobs
Otago Jobs
Southland Jobs
Tasman Jobs
Wellington Jobs
West Coast Jobs
Oil & Gas Jobs
Banking Jobs
Construction Jobs
Top Management Jobs
IT - Software Jobs
Medical Healthcare Jobs
Purchase / Logistics Jobs
Sales
Ajax Jobs
Designing Jobs
ASP .NET Jobs
Java Jobs
MySQL Jobs
Sap hr Jobs
Software Testing Jobs
Html Jobs
IT Jobs
Logistics Jobs
Customer Service Jobs
Airport Jobs
Banking Jobs
Driver Jobs
Part Time Jobs
Civil Engineering Jobs
Accountant Jobs
Safety Officer Jobs
Nursing Jobs
Civil Engineering Jobs
Hospitality Jobs
Part Time Jobs
Security Jobs
Finance Jobs
Marketing Jobs
Shipping Jobs
Real Estate Jobs
Telecom Jobs

Accountmanager Small Business - Regio Noord Holland - Jobs in Nunavut

Job LocationNunavut
EducationNot Mentioned
SalaryNot Disclosed
IndustryNot Mentioned
Functional AreaNot Mentioned
Job TypeFull Time

Job Description

    SalesnvtUtrechtHBO€ 2.500 ~ € 3.500 per maandJouw Recruiter:Floor
Gaat dit over jouVaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job.Je bent klantgerichtKlant blij, jij blij. Je rust niet voordat iemands probleem is opgelost, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.Je bent origineelJij verrast iedereen met je creatieve ideeën. Of je nou iets maakt, bedenkt of ontwerpt: origineel ben je altijd.Je bent vernieuwendHallo early adopter. Je weet alles van de laatste innovatieve ontwikkelingen en welke belangrijk zijn voor je werk.Je denkt commercieelJij ziet overal zakelijke kansen en hebt het lef om ervoor te gaan.Je wilt presterenJij weet wat je wilt, en hoe je het wilt bereiken. Daarvoor geef je alles. Zit het tegen Jij geeft niet op en zet een tandje bij.Je vindt altijd een oplossingJij rent niet weg voor problemen. Sterker nog: je onderzoekt ze grondig. Je legt de juiste verbanden en zoekt naar mogelijke oorzaken. Eerst denken, dan doen is jouw motto.Jij wordt onderdeel van een van de regionaal opererende salesteams die de diensten van VodafoneZiggo aanbieden aan ondernemers op de klein-zakelijke markt. Naast het managen van bestaande klanten ben je vooral bezig om je klantenbestand uit te breiden. Dankzij jouw sterke commerciële drive overtuig je prospects en zorg je dat er een handtekening onder het contract komt te staan. In deze rol vind je het leuk leads op te volgen, proactief klanten te benaderen en vooral creatief te zijn in je benadering. Jouw nieuwgierigheid zorgt er voor dat jij goed weet wat de klantwensen zijn bij potentiële of bestaande klanten; Jouw manager zal je supporten in het behalen van jouw maandelijkse targetscore maar vooral ook jou de vrijheid geven die nodig is het beste uit jezelf te kunnen halen in deze functie. Jij bepaalt dan ook je eigen agenda, maakt zelfstandig plannen jouw doelen te behalen.Lees meerDe baan van jouw collega’sVerschillende challenges, een gezamenlijk doel: ondernemers blij maken met de nieuwste digitale en mobiele oplossingen. Je nieuwe collega’s vertellen je erover.PlayPlayVorige
    01
VolgendeDit krijg je van onsJij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende arbeidsvoorwaarden. Een fulltime baan bij VodafoneZiggo kun je al uitoefenen vanaf 32 uur. De keuze is aan jou. Op basis van 40 uur, ontvang je:
    Bruto maandsalaris tussen€ 2.500 en € 3.500 met groeiperspectief.Benefit Budget van 14,95% (incl. vakantiegeld) bovenop je brutosalaris. Laat het uitbetalen, koop extra vakantiedagen of spaar het op.20 vakantiedagen per jaar.Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot duizenden trainingen en opleidingen.Telefoon met Vodafone-abonnement. Ook voor privégebruik.Korting op producten en diensten van Vodafone en Ziggo.
Dit breng jij meeJij hebt dat commerciële inzicht en jij weet wanneer je toe kan toeslaan. Dat is gewoon een hobby van je. Met jouw kennis van trends en uitstekende verkoop skills kan niemand om jouw aanbod heen. Ook heb je voor deze vacature accountmanager small business bij VodafoneZiggo:
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar door een opleiding in een commerciële richting;
  • Minimaal 2 jaar commerciële verkoopervaring, waaronder (telefonische) acquisitie in een B2B-omgeving;
  • Het is een pré als je de ontwikkelingen op de ICT- en telecommarkt kent.
Quick Apply
  • Terms & Conditions
  • New Privacy
  • Privacy Center
  • Accessibility
For Job Seekers
  • Browse Jobs
  • Advanced Job Search
  • Emplois Quebec
For Employers
  • Post a Job
Stay Connected

APPLY NOW

Accountmanager Small Business - Regio Noord Holland Related Jobs

© 2021 HireJobsCanada All Rights Reserved