Hirejobs Canada
Register
Auckland Jobs
Canterbury Jobs
Northland Jobs
Otago Jobs
Southland Jobs
Tasman Jobs
Wellington Jobs
West Coast Jobs
Oil & Gas Jobs
Banking Jobs
Construction Jobs
Top Management Jobs
IT - Software Jobs
Medical Healthcare Jobs
Purchase / Logistics Jobs
Sales
Ajax Jobs
Designing Jobs
ASP .NET Jobs
Java Jobs
MySQL Jobs
Sap hr Jobs
Software Testing Jobs
Html Jobs
IT Jobs
Logistics Jobs
Customer Service Jobs
Airport Jobs
Banking Jobs
Driver Jobs
Part Time Jobs
Civil Engineering Jobs
Accountant Jobs
Safety Officer Jobs
Nursing Jobs
Civil Engineering Jobs
Hospitality Jobs
Part Time Jobs
Security Jobs
Finance Jobs
Marketing Jobs
Shipping Jobs
Real Estate Jobs
Telecom Jobs

National Accountmanager - Jobs in Nunavut

Job LocationNunavut
EducationNot Mentioned
SalaryNot Disclosed
IndustryNot Mentioned
Functional AreaNot Mentioned
Job TypeFull Time

Job Description

    SalesnvtHBO-WO€ 4.000 ~ € 5.200 per maand+14,95% Benefit BudgetLees meerJouw Recruiter:Floor
Gaat dit over jouVaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job.Je denkt commercieelJij ziet overal zakelijke kansen en hebt het lef om ervoor te gaan.Je wilt presterenJij weet wat je wilt, en hoe je het wilt bereiken. Daarvoor geef je alles. Zit het tegen Jij geeft niet op en zet een tandje bij.Je bent klantgerichtKlant blij, jij blij. Je rust niet voordat iemands probleem is opgelost, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.Je bent vernieuwendHallo early adopter. Je weet alles van de laatste innovatieve ontwikkelingen en welke belangrijk zijn voor je werk.Je wilt alles wetenTé veel kennis hebben Onmogelijk. Jij wil graag leren. Gelukkig brengt jouw nieuwsgierigheid je ver.In deze snel veranderende wereld levert Vodafone Global Enterprise de allerbeste oplossingen voor onze grootste klanten, wereldwijd. En jij speelt hierin als Key Account Manager een belangrijke rol. Je bent verantwoordelijk voor de Nederlandse omzet van ’s werelds grootste multinationals, en werkt nauw samen met de collegas in binnen- en buitenland. Dit doe je op jouw manier, uiteraard rekening houdend met de diverse strategische en operationele doelstellingen. Je bepaalt je eigen accountplanning en voor iedere klant heb jij een plan waarbij je proactief gebruik maakt van nieuwe innovaties en concepten. Dit team is van mening dat teamwork de individuele resultaten ten goede komt. In jouw toekomstige team heerst daarom, naast een ondernemersmentaliteit, een plezierige mentaliteit waarbij loyaliteit en teamwork belangrijk zijn: klaarstaan voor elkaar, samenwerken en samen succesvol kennis delen.Lees meerDe baan van jouw collega’sVerschillende challenges, een gezamenlijk doel: ondernemers blij maken met de nieuwste digitale en mobiele oplossingen. Je nieuwe collega’s vertellen je erover.PlayPlayPlayDit krijg je van onsJij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende arbeidsvoorwaarden. Een fulltime baan bij VodafoneZiggo kun je al uitoefenen vanaf 32 uur. De keuze is aan jou. Op basis van 40 uur, ontvang je:
    Bruto maandsalaris tussen€ 4.000 en € 5.200 met groeiperspectief.Benefit Budget van 14,95% (incl. vakantiegeld) bovenop je brutosalaris. Laat het uitbetalen, koop extra vakantiedagen of spaar het op.Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot duizenden trainingen en opleidingen.Jaarlijkse bonus, afhankelijk van het bedrijfsresultaat.Vrij besteedbaar mobiliteitsbudget van €800,- per maand.Korting op producten en diensten van Vodafone en Ziggo.
Dit breng jij meeDe toewijding en betrokkenheid om alles van jouw internationale klanten te willen weten. Je houdt van de dynamiek van een internationale omgeving en bent altijd op zoek naar de verbinding met jouw klanten. Jouw kennis van het IT-landschap, in combinatie met je creativiteit en inherent nieuwsgierigheid, stelt je in staat op strategisch niveau mee te denken met de klant en tot succesvolle oplossingen te komen. Ook heb je voor deze vacature Account Manager bij Vodafone Business:
  • 5 jaar minimaal ervaring in een internationale telecom- of IT-omgeving;
  • Ruime ervaring met het in kaart brengen van interne en externe resources en processen bij complexe/grote organisaties in een internationale omgeving;
  • Ervaring met het identificeren van klantbehoeften en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen in een internationale context;
  • Uitstekende kennis van de Engelse taal
  • Ruim ervaring in digitale tooling en social media platformen.
Quick Apply
  • Terms & Conditions
  • New Privacy
  • Privacy Center
  • Accessibility
For Job Seekers
  • Browse Jobs
  • Advanced Job Search
  • Emplois Quebec
For Employers
  • Post a Job
Stay Connected

APPLY NOW

National Accountmanager Related Jobs

© 2021 HireJobsCanada All Rights Reserved