Hirejobs Canada
Register
Auckland Jobs
Canterbury Jobs
Northland Jobs
Otago Jobs
Southland Jobs
Tasman Jobs
Wellington Jobs
West Coast Jobs
Oil & Gas Jobs
Banking Jobs
Construction Jobs
Top Management Jobs
IT - Software Jobs
Medical Healthcare Jobs
Purchase / Logistics Jobs
Sales
Ajax Jobs
Designing Jobs
ASP .NET Jobs
Java Jobs
MySQL Jobs
Sap hr Jobs
Software Testing Jobs
Html Jobs
IT Jobs
Logistics Jobs
Customer Service Jobs
Airport Jobs
Banking Jobs
Driver Jobs
Part Time Jobs
Civil Engineering Jobs
Accountant Jobs
Safety Officer Jobs
Nursing Jobs
Civil Engineering Jobs
Hospitality Jobs
Part Time Jobs
Security Jobs
Finance Jobs
Marketing Jobs
Shipping Jobs
Real Estate Jobs
Telecom Jobs

National Accountmanager Global Enterprise (medior) - Jobs in Nunavut

Job LocationNunavut
EducationNot Mentioned
SalaryNot Disclosed
IndustryNot Mentioned
Functional AreaNot Mentioned
Job TypeFull Time

Job Description

    SalesnvtHBO-WO€ 4.500 ~ € 5.800 per maand+14,95% Benefit BudgetLees meerJouw Recruiter:Floor
Gaat dit over jouVaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job.Je neemt initiatiefAfwachten Niks voor jou. Als jij een kans ziet, ga jij eropaf. Je komt vaak als eerste met een idee of voorstel.Je ziet het grote geheelJij bent vaak drie stappen verder dan de rest. Je ziet overal verbanden en bedenkt inventieve oplossingen.Je wilt presterenJij weet wat je wilt, en hoe je het wilt bereiken. Daarvoor geef je alles. Zit het tegen Jij geeft niet op en zet een tandje bij.Je bent in controlDoelen zijn er om behaald te worden, daar zorg jij wel voor. Je delegeert, houdt overzicht en plant realistisch.Je weet wat er speeltAls iemand lange voelsprieten heeft, ben jij het. Je weet precies hoe de interne lijnen lopen, bent tolerant en tactisch.Je wilt alles wetenTé veel kennis hebben Onmogelijk. Jij wil graag leren. Gelukkig brengt jouw nieuwsgierigheid je ver.Je onderhoudt contacten met onze bestaande klanten en prospects; je onderhoudt deze contacten in persoon en via telefoon, e-mail, social media en andere tools die tot jouw beschikking staan. Je schakelt met je counterparts over heel de wereld, om zodoende de beste oplossing aan de klant te kunnen presenteren. Je brengt de grootzakelijke markt verder in kaart om vervolgens samen met het team te bepalen waar de kansen liggen voor Vodafone Global Enterprise in Nederland. Je kijkt hoe en welke waarde Vodafone Global Enterprise kan toevoegen en bent daarmee de concurrentie te slim af. Door op bedrijfskundig niveau het gesprek aan te gaan met de klant breng je processen, toekomstvisie, wensen en eisen per afdeling in kaart en weet daarna de vertaalslag te maken naar ons productportfolio.Lees meerDe baan van jouw collega’sVerschillende challenges, een gezamenlijk doel: ondernemers blij maken met de nieuwste digitale en mobiele oplossingen. Je nieuwe collega’s vertellen je erover.PlayPlayPlayDit krijg je van onsJij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende arbeidsvoorwaarden. Een fulltime baan bij VodafoneZiggo kun je al uitoefenen vanaf 32 uur. De keuze is aan jou. Op basis van 40 uur, ontvang je:
    Bruto maandsalaris tussen€ 4.500 en € 5.800 met groeiperspectief.Benefit Budget van 14,95% (incl. vakantiegeld) bovenop je brutosalaris. Laat het uitbetalen, koop extra vakantiedagen of spaar het op.20 vakantiedagen per jaar.Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot duizenden trainingen en opleidingen.Telefoon met Vodafone-abonnement. Ook voor privégebruik.Korting op producten en diensten van Vodafone en Ziggo.
Dit breng jij meeDoor jouw betrokkenheid en empathie doorgrond je de complexiteit van processen, aan zowel klant- als Vodafone-zijde. Zorgvuldig als je bent, zie je de grote lijnen, maar verlies je details niet uit het oog. Van daaruit zorg je dat wij klanten oplossingen bieden, die passen bij hun zakelijke doelstellingen. Zoals de inzet van nieuw ontwikkelde diensten van Vodafone Global Enterprise, maar ook die van VodafoneZiggo.Jouw kennis van het IT-landschap stelt je in staat op tactisch en strategisch niveau mee te denken met de klant en tot succesvolle oplossingen te komen. Jouw positieve, sociale instelling straal je uit op je omgeving, wat maakt dat je een hoge gunfactor hebt. En dat helpt jou weer bij het behalen van alle targets.
  • Ervaring in een internationale telecom- of IT-omgeving;
  • Team-player en de juiste skills om samen te werken in een team;
  • Klantgericht attitude en begrip voor de complexiteit van multinationals;
  • Gestructureerd te werk gaan en om kunnen gaan met data;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
Quick Apply
  • Terms & Conditions
  • New Privacy
  • Privacy Center
  • Accessibility
For Job Seekers
  • Browse Jobs
  • Advanced Job Search
  • Emplois Quebec
For Employers
  • Post a Job
Stay Connected

APPLY NOW

National Accountmanager Global Enterprise (medior) Related Jobs

© 2021 HireJobsCanada All Rights Reserved